Unik klädhängare i vägg

I Dalarna och Mora tillverkas den nya generationens klädhängare som gör din inredning lite mer personlig och unik. Våra rustika klädhängare i industriell stil är mer ett hantverk än någonting annat, men med en optimal funktion till hemmet eller butiken. Metall och trä är huvudinslag i våra snygga klädhängare, vilket ger en tidlös design som passar i de flesta miljöer.

Är du på jakt efter en snygg och funktionell klädhängare att sätta fast direkt på väggen? Ta då gärna en titt på våra rustika rör som vi tillverkar för hand. Ett annorlunda sätt att inreda hemma eller i butiken.

Klädhängare vägg i stål till hem eller butik

Inredningsrör är ett unikt företag som designar, tillverkar och säljer klädhängare av hög kvalitet. All produktion sker från hjärtat av Dalarna, Mora med konceptet att låta det anrika hantverket leva vidare. Inredningsrör är en hållbar verksamhet som tillverkar stilfulla klädhängare av återvunnet stål. Istället för att köpa nytt används det som redan finns, vilket är ett konkret steg mot en mer sund och miljövänlig produktion ochkonsumtion.

Rören som används för att tillverka klädhängarna är i en helt egen klass för sig. De är handtillverkade med yttersta precision och noggrannhet. Du får helt enkelt en unik inredningsdetalj som dessutom är hållbar och av tåligt material.

Bygg om efter dina behov

En fördel med klädhängare från Inredningsrör är att du enkelt kan anpassa dem utifrån behov och önskemål. Du kan alltså förändra din inredning i hemmet eller butiken genom att skruva isär klädhängaren, komplettera den med andra delar för att sedan bygga ihop och få något helt nytt. Det ger dig ett inredningsobjekt som kombinerar det bästa från två världar: hållbarhet och kreativitet.

Våra rustika rör passar lika bra i det moderna hemmet som olika typer av butiksverksamheter. Du kan dessutom skapa en spännande inredning i restaurang- och barmiljöer med våra snygga klädhängare i väggen.

Nobbar plast och planterar träd

Inredningsrör markerar tydligt sin miljömedvetna inställning som företag både i koncept och tillverkning. Här handlar det om att göra skillnad, vilket även du bidrar till när du köper klädhängare till vägg från företaget.

För varje såld klädhängare planterar bland annat Inredningsrör ett träd i Afrika i samarbete med Viskogen. Därutöver tar företaget även helt avstånd från plast och använder enbart wellpapp och liknande material som emballage till klädhängare och övriga produkter. Inredningsrör är idag certifierade genom den kontrollerande kompensationen CDM-Gold Standard.