Tips på bra elektriker i Stockholm

Är du på jakt efter bra elektriker i Stockholm? När det kommer till arbeten med el är det viktigt att du tar professionell hjälp direkt och att du inte försöker dig på arbetet på egen hand. Att arbeta med el är något som kräver kunskap, behörighet och certifiering. Gör du arbetet själv och något blir fel kan det sluta väldigt illa. Som grädde på moset kommer du då inte heller kunna använda dig av din försäkring.

I Stockholm finns det många bra och seriösa elektriker och elfirmor du kan vända dig till i samband med renovering, installation, felsökning eller reparation. Oavsett vad det är du behöver hjälp med kan du dessutom, i de flesta fall, alltid beställa kostnadsfria offerter och få gratis platsbesök. Det sistnämnda är vanligast när du ska göra större förändringar med elen, t.ex. dra ny el i samband med tillbyggnad eller ombyggnation.

Så hittar du bra och pålitliga elektriker

En elektriker kan hjälpa dig med både små och stora arbeten. Det som är viktigt att tänka på är att du väljer en som är registrerad för F-skatt och som verkligen är bra. Hantverkaren ska ha goda recensioner från tidigare kunder och kunna uppvisa försäkring och behörighet inom branschen.

Ett bra och mycket kompetent företag är Elextro elfirma. Hos det här företaget har du som privatperson möjlighet att använda ROT-avdraget och på så sätt sänka sina kostnader. Elextro erbjuder även mycket snabba och flexibla tider, så att du kan få hjälp med ditt problem så snart som möjligt.

Hur vet man att elfirman är bra?

Det finns några saker som du kan titta lite extra efter för att säkerställa att elfirman du väljer verkligen är seriös och bra.

1. Försäkring
En seriös elektriker ska ha en försäkring som skyddar dig och de anställda om en olycka skulle inträffa. Anlita inte ett företag som inte har en försäkring, t.ex. en ansvarsförsäkring.

2. Be om offert
Det bästa är alltid att jämföra offerter från flera olika företag för att se vilken som passar dig bäst. Det är dock inget måste, men ett prisförslag bör du alltid se till att ha i din hand. Detta är något som elektrikern ska kunna erbjuda kostnadsfritt.

3. Kolla recensioner och omdöme
Vad säger tidigare kunder om elektrikern? Hur är servicen och hur är flexibilitet och kompetens? Har det uppstått några problem och hur har elfirman valt att hantera detta?